Marseen

DK*MARSEEN - Peterbald & Oriental Shorthair

 

Jeg hedder Kira Marseen og jeg er indehaver af katteriet DK*MARSEEN, registreret i Fife.

Mit primære fokus er Peterbald, men to andre interesser har også plads her, nemlig foregin white siameser og orientalsk korthår. Jeg bor i et lille hus i Tranbjerg lige syd for Århus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My name is Kira Marseen and i am the owner of Fife registered cattery DK*MARSEEN

 I focus mainly on Peterbald, but two little dreams of mine have entered my world too-

 a white siamese and oriental shorthairs.I live in a small house in Tranbjerg just south of Aarhus in Denmark

 

 

Jeg har en lille indhegnet have som både kattene og jeg nyder utrolig meget. Mine katte løber ikke frit i området, og jeg har dem ikke i bur ! De er først og fremmest mine kæledyr, og ja – de sover indimellem i sengen.

 

Jeg håber på at opnå sunde og velafbalancerede katte og en af de ting jeg fokuserer på er fertilitet, da antallet af killinger pr kuld har været faldende de senere år.

 

Typemæssigt prøver jeg at opnå et moderne look, men ikke det meget ekstreme, og håber at kombinere BÅDE store ører og grønne øjne, men moder natur er ikke altid lige samarbejdsvillig.

 

 

I have a small fenced garden that both the cats and i enjoy enormously. My cats do not roam free and i do not cage them! They are first and formost my pets. And yes – they do sleep in my bed sometimes.

 

I hope to achieve well balanced and healthy cats, and one of the things i try to focus on is fertility since the number of kittens the last few years have been declining rapidly.

 

Typewise i try to achieve the modern look but not the very extreme, and i hope to combine BOTH big ears and green eyes, but mother nature is not always very cooperative